Fadimes minnesgala

Den 21 januari 2003 var det äntligen dags för galakvällen. Många hade ställt upp och hjälpt till för att alla detaljer skulle falla på plats. Många kom till galan för att hedra Fadimes minne – fler än vad vi velat hoppas på.

Galan inleddes bl a med Fadimes favoritlåt ”One” (U2) och den grep tag i oss som lyssnade.

“One love
One blood
One life
You got to do what you should
One life
With each other
Sisters
Brothers
One life
But we're not the same
We get to
Carry each other”

Musik av olika artister framfördes under kvällen – alla sjöng ifrån hela sitt hjärta och satte prägel på hela galan. Stämningen under kvällen var enormt varm, fridfull och värdig. Kvällens talare bidrog med olika synvinklar och framtidsperspektiv på tillvaron för utsatta kvinnor i Sverige. Många kloka ord uttalades och vi kommer speciellt ihåg ord som ”livet måste vidare…”

Efter galan haglade reaktionerna från omgivningen – alla enormt positiva.

Vi har lärt oss en massa av detta projekt. Men, den största lärdomen framför andra är att när vi jobbar tillsammans så är ingenting omöjligt – tillsamman är vi starka!

Nu tar vi nästa steg för att uppnå vårt mål med att hjälpa utsatta kvinnor. Vi ser fram emot året 2003 och hoppas på stort deltagande från er som känner er som känner er helhjärtat engagerade i dessa frågor.

STORT TACK!

Konferencier
Kristin Kaspersen

Artister
Cyndee Peters
Zakaria
Stephen Simmonds
Lisa Rydberg
Barbro "Lill-Babs" Svensson
Monika Starck
By Grace Contemporary Gospel
Stefan Bergren
Perla

Talare
Mona Sahlin
Gudrun Schyman
Mehrdad Dawishpour
Lena Katarina Swanberg
Kickis Åhré Älgamo
Keya Izol

Vi vill tacka alla som på något sätt ställt upp och ideellt hjälpt oss att genomföra denna gala. Utan er skulle detta inte gå att genomföra! Ett särskilt tack till de sponsorer som på något sätt ställde upp under galan, se vidare under "Sponsorer"